Ads Top

Main Ad

Video Lucah Lelaki Mirip Aiman Tino Tersebar Lagi!

Sebelum ini, penyanyi remaja popular Aiman Tino pernah terpalit dengan satu isu video lucah seorang lelaki yang dikatakan miripnya selepas tular di media sosial.

Menafikan bahawa lelaki itu adalah dirinya, Aiman turut membuat laporan polis berkenaan isu tersebut.

Tular Di Media Sosial 

Terbaru, di media sosial sekali lagi tular video berdurasi 45 saat yang mana memaparkan wajah seorang remaja lelaki mirip pelantun Ku Rela Dibenci itu di dalam bilik yang sama seperti video yang tersebar pada Mac lalu. Jika sebelum ini, video tersebut telah dikaburkan pada bahagian tertentu, menerusi video ini ianya jelas memaparkan tubuh lelaki itu tanpa seurat benang.

Serendah RM5

Lebih memalukan, video tersebut turut dijual dengan harga serendah RM5 buat mereka yang ingin menonton video tersebut dalam durasi penuh.

Isu seumpama ini bukanlah kali pertama terjadi dikalangan selebriti lelaki kerana baru-baru ini juga, pelakon Zul Ariffin turut hangat diperkatakan apabila video bogel seorang lelaki miripnya turut tersebar. Menafikan dakwaan tersebut, sebaliknya Zul menjelaskan dia telah menjadi mangsa kepada individu tidak bertanggungawab yang dikatakan menggunakan sebuah aplikasi dikenali sebagai Deep Fake.

The post Video Lucah Lelaki Mirip Aiman Tino Tersebar Lagi! appeared first on Murai MY.
Powered by Blogger.