Ads Top

Main Ad

Zul Ariffin Jadi Sebutan di Twitter Gara-gara Video Bogel Mirip Wajahnya

Tengah malam tadi, di susur masa laman Twitter, hangat memperkatakan mengenai sebuah video seorang lelaki berbogel sambil menunjukkan alat sulitnya yang kini tersebar luas di media sosial itu.

Video Lelaki Mirip Zul Ariffin Tersebar 

Lebih mengejutkan, wajah lelaki di dalam video yang berdurasi 45 saat itu seakan mirip pelakon popular Zul Ariffin.

Sebagai rekod, ini bukanlah kali pertama pelakon J-Revolusi itu dikaitkan dengan kontroversi seumpama ini. Pada April tahun lalu, kecoh seketika apabila sekeping foto gambar alat sulit lelaki yang dikatakan milik pelakon berkenaan telah di muatnaik di Insta story Zul.

Namun begitu, foto tersebut telah dipadam tidak lama kemudian dan Zul menerusi wawancara sebuah akhbar turut menafikan gambar tersebut adalah gambar alat sulitnya.

Padam Akaun Instagram

Berdasarkan video yang tular itu,terdapat segelintir netizen mendakwa video yang dikongsi itu hanyalah sebahagian daripada video berdurasi penuh.

Malah ada diantaranya yang menawarkan perkhidmatan jual beli secara atas talian buat mereka yang berminat untuk menonton video tersebut.

Menerusi carian terkini Murai MY ke Instagram Zul, pelakon ini telah memadam akaun nya atas sebab-sebab yang tidak diketahui. Terdahulu, antara selebriti yang menjadi mangsa isu yang hampir sama adalah Syafiq Kyle, Ammar Alfian dan ramai lagi.

The post Zul Ariffin Jadi Sebutan di Twitter Gara-gara Video Bogel Mirip Wajahnya appeared first on Murai MY.
Powered by Blogger.