Ads Top

Main Ad

Post Gambar Seksi, IG Sharifah Sakinah Penuh Komen Lucah Lelaki Gersang

Pelakon Sharifah Sakinah sering mendapat perhatian ramai kerana mempunyai personaliti yang tersendiri serta mempunyai rupa paras yang cantik. Tidak cukup dengan itu, dia turut menjadi mangsa kecaman netizen kerana sering berpakaian seksi .

Terbaru, salah satu gambar yang dimuat naiknya menerusi Instagram telah menerima kecaman netizen. Bukan itu sahaja, ada juga diantara mereka yang mengeluarkan komen-komen berbaur lucah terhadap gambar tersebut.

Terlampau seksi

Namun, gambar kali ini dianggap keterlaluan. Hal ini kerana pakaian yang digayakan itu tidak menutup dadanya sehingga ada yang mengeluarkan komen-komen lucah.

Nasi lemak 50 sen

Terdapat sesetengah pihak yang mengeluarkan komen-komen berbaur lucah. Kebanyakan mereka mengatakan bahawa dadanya begitu kecil sehingga ada yang membandingkan dengan nasi lemak bungkus.

Padamlah gambar ni

Tidak terkecuali, terdapat peminat yang menegur dirinya kerana memuat naik gambar tersebut. Mereka berdoa agar dia diberikan hidayah untuk menutup aurat dengan sempurna pada suatu hari nanti. Bukan itu sahaja, ada juga yang menasihatkannya agar memadam gambar tersebut agar tidak melakukan dosa.

Bising la, dah tutup dengan tangan

Bising ah. Ok lah cover pakai tangan.

Beberapa jam kemudian, dia memuat naik lagi satu foto baru yang menggayakan pakaian berkenaan. Oleh sebab menerima banyak kecaman dari gambar sebelum ini. Dia memuat naik gambar terbaru berserta kapsyen sudah tutup menggunakan tangan. Hal ini merujuk kepada gayanya yang menunutup kawasan dada menggunakan tangan agar tidak mencetuskan kontroversi.

Sumber: Sharifah Sakinah
Powered by Blogger.