Ads Top

Main Ad

7 Hari Mencintaiku: Peminat Rindu Pak Samad ‘Original’, Bergegar Kamera Bila Marah!

Pada tahun 2016, drama ‘7 Hari Mencintaiku’ pernah menjadi feneomena kerana jalan ceritanya yang agak menarik. Tahun ini sekali lagi drama ini kembali dengan barisan pelakon yang hebat hebat belaka.

Namun, karakter Pak Samad yang dulu dilakonkan oleh Aman Graseka ditukar kepada Kazar Saisi banyak menjadi pertikaian netizen yang rata-ratanya merindukan aura Pak Samad yang dulu.

Throwback kamera bergegar


Masih ingatkan anda tentang babak Pak Samad yang pernah menjadi bualan hangat netizen dimana kamera sampai bergegar dek dengar jeritan Pak Samad yang ketika itu sedang memarahi Mak Leha lakonan Liza Abdullah. Episod 23 itu viral apabila kaca TV dilihat bergegar kerana jeritan lantang Pak Samad. Memang kelakar betul.

Aura lakonan Pak Samad sehingga kini masih lagi dirindui. Rata-rata masih rindu dengan lakonan Aman Graseka yang dikatakan cukup berbakat dan meninggalkan kesan di hati peminat.

Rindu Pak Samad dulu

Kamera terus jadi gempa

Walau bagaimanapun, Pak Samad sekarang tetap mempunyai cara tersendiri dimana dilihat cukup menghiburkan ramai peminat. Yelah masing-masing dengan cara tersendiri. Apa-apa pun kita tak boleh banding dengan dua orang berbeza. Dua-dua mempunyai cara tersendiri.

 

View this post on Instagram

 

Mulai malam ini jam 7 dan seterusnya isnin hingga jumaat… #tv3 #7harimencintaiku2 #dramasangat @dramasangat

A post shared by ?azar ?? ?????? ?? (@kazar35) on

Jangan lupa saksikan drama ‘7 Hari Mencintaiku 2’ di slot Akasia setiap hari Isnin-Jumaat jam 7 petang di TV3!

Sumber : Twitter




Powered by Blogger.