Ads Top

Main Ad

Akui Hilang Pendapatan Selepas Padam Video, Sugu Pavithra ‘Kembali’ Petang Ini

Sebelum ini, pasangan Youtuber, M Sugu dan isterinya Pavithra telah memadam kesemua video masakan dan aktiviti mereka di saluran YouTube ‘Sugu Pavithra’.

Artikel berkaitan: Sugu Pavithra Padam Semua Video Di Youtube?

Terbaru, suami isteri itu bakal muncul semula di saluran mereka selewat-lewatnya petang nanti.

Saya yang padam semua video

Menurut Sugu, video terbaru mereka akan dimuat naik petang nanti selepas perbincangan dengan beberapa pihak selesai. Dia turut mengakui memadam kesemua 98 video sebelum ini atas beberapa faktor peribadi.

Saya sendiri yang padam semua video itu selepas apa yang terjadi (didakwa di mahkamah).

Mengulas lebih lanjut, Sugu memberitahu mereka hilang sumber pendapatan yang lumayan daripada YouTube kerana memadam semua video. Ujarnya lagi, dia akan bekerja keras mencari semula punca pendapatan mereka. Menurut Pavithra pula, mereka enggan menerima sebarang pengiktirafan atau penganugerahan ikon selepas ini, sebaliknya mahu menumpu kepada penghasilan video masakan menerusi saluran Youtube seperti biasa.

Kami keluarga biasa saja

Terdahulu, Pavithra dan M Sugu memberitahu tidak mahu mempunyai kaitan lagi dengan YouTube. Tambah mereka, perkara itu merupakan punca mereka memadam semua video. Malah, mereka memaklumkan tidak akan terlibat dengan sebarang perkara yang boleh meraih perhatian umum.

Kami buat itu (padam video) kerana tak nak sebarang kaitan dengan YouTube itu lagi. Biar kami satu keluarga biasa sahaja. Ramai YouTuber masakan dan yang hebat-hebat dan bagus ada tetapi kenapa kami jadi tumpuan. Biar kami beri perhatian pada keluarga.

Menurut ibu Sugu, G Rajeswari, dia berharap hubungan anak dan menantunya itu dalam keadaan baik setelah mengharungi pelbagai kejadian sejak beberapa hari lalu.

Sumber: Harian Metro & Sinar Harian
Powered by Blogger.