Ads Top

Main Ad

Kaki Jadi Besar Lepas Bersalin, Liyana Jasmay Jual Koleksi Kasut Kesayangan -” Kaki Saya Besar Jadi Saiz 36.5!”

Telah selamat melahirkan anak pertama pada tahun 2014 yang lalu, pelakon dan penyanyi Liyana Jasmay mengakui terdapat sedikit perubahan yang berlaku kepada dirinya.

Ibu kepada Sofia Arissa dan Selena ini mengatakan kini kakinya lebih besar daripada dulu. Oleh disebabkan itu, dia kini mengambil keputusan untuk menjual beberapa pasang koleksi kasut berjenama yang dianggap sangat berharga olehnya.

View this post on Instagram

My shoes for sales! 35.5 and size 35. DM me if you are interested! Lols I bebel bnyk sambil show u my shoes. But basically kasut2 ni I jarang pakai. So after beranak kan Sofia, kaki I besar jadi size 36 and half. Oh well.. These shoes are so precious to me. Sbb tu la lama I fikir nak jual ke tak!? So if any of you girls yg kaki size 35.5 and size 35 can DM me if you are really interested okay?

A post shared by liyanajasmay (@liyanajasmay) on

“Kasut-kasut saya untuk dijual. Saiz 35 dan 35.5, DM saya jika berminat! Saya bebel banyak sambil tunjuk anda kasut-kasut saya. Tapi kasut-kasut ini saya jarang pakai. Selepas beranakkan Sofia, kaki saya besar jadi saiz 36.5…”

Liyana telah memuat naik sebuah video memaparkan dia menunjukkan beberapa jenis kasut untuk dijual. Dalam pada itu, dia turut memesan kepada mereka yang berminat untuk membeli,untuk terus saja menghantar mesej di laman instagram miliknya.

View this post on Instagram

Fun times 3rd day Raya! Sofia and Selena recycle their last year baju raya from @pokoks.kids Mummy wearing @rorobatikrtw @therorotailleur custom kurung Pahang!

A post shared by liyanajasmay (@liyanajasmay) on

 Penyanyi lagu Aku Tak Percaya Cinta  itu walau bagaimanapun tidak pula meletakkan harga kasut yang ingin dilepaskannya itu.

Liyana Jasmay sebelum ini telah mendirikan rumah tangga dengan seorang ahli perniagaan, Mohd Fathuddin pada Februari 2013 yang lalu dan telah dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan, Sofia Arissa,6, dan Selena yang kini berusia 4 tahun.
Powered by Blogger.