Ads Top

Main Ad

“Lepas Beli Rumah Baru Fikir,” Neeta Manisha Belum Terfikir Untuk Berkahwin

Penyanyi kecil molek, Neeta Manisha berkata dia kini masih belum terfikir untuk mendirikan rumah tangga walaupun umurnya kini sudah mencecah 26 tahun.

Menurutnya, dia hanya mahu memikirkan soal kahwin apabila sudah memiliki kediaman sendiri nanti.

View this post on Instagram

To all my fellow @Kfcmalaysia lovers out there, I got some news, ada menu baruuuuuuuuuuu! Tau the Zinger series kan? YASSSS Skrg ada yang baru called KFC ZINGER CHOP! Juicy Zinger chicken served with gravy, coleslaw and Colonel Rice or Crispier Fries! I love eating it with alot of gravy because it makes the chicken taste so much juicier! ? You can have it any way you want cause there’s no No Zinger like the KFC Zinger Chop! ? DAH BOLEH MAKAN SKRG, GENG CUBA PERGI CHECK YOUR NEAREST KFC atau order dengan KFC app #ZingerLikeNeverBefore

A post shared by neeta ? • @iamneeta3 (@neetamanis) on

“Dulu masa kecil, bila orang tanya,nak kahwin umur berapa, saya jawab 25 tahun. Bila dah sampai 25, saya rasa bukan masanya lagi. Saya nak beli rumah dulu. Perkahwinan ini bukan hanya pasangan sahaja yang perlu bersedia, tetapi kita sendiri juga. Lagipun saya impikan majlis perkahwinan bila ada rumah, buat barbeku di belakang rumah,”

Pemilik nama Neeta Manisha Manogaran ini turut mengatakan dia sebolehnya ingin mengelak daripada mempunyai pasangan dalam industri yang sama.

Ketika ditanyakan jika hatinya sudah dimiliki, Neeta enggan mendedahkan sama ada dirinya sedang menjalani hubungan istimewa dengan mana-mana lelaki.

 Dalam perkembangan terkini, Neeta telah melancarkan sebuah single terbaru bertajuk Hanya Mimpi hasil karya komposer Becky Zulkepli. Lagu tersebut merupakan kesinambungan daripada lagu Ruang Mimpi.

“Lagu ini sepatutnya dilancarkan sudah lama sekitar Mac dulu namun tergendala berikutan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan,” – Neeta Manisha

Sumber: Astro Gempak
Powered by Blogger.