Ads Top

Main Ad

Nafi Rumah Tangga Dilanda Badai, Izreen Azminda Mengaku Ke Mahkamah Syariah Untuk Uruskan Denda

Mengakui dirinya bersama suami, Ude Wahid berada di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur pada Selasa lalu bertujuan untuk menguruskan denda yang diperintahkan oleh mahkamah, pelakon Izreen Azminda nafi rumah tangganya goyah dilanda badai.

izreen azminda nafi rumah tangga dilanda badai

Menurut Izreen spekulasi rumah tangganya yang bermasalah adalah tidak benar. Hal ini kerana perkahwinan mereka dikhabarkan masih utuh tanpa sebarang masalah.

“Landa badai apa? Saya pergi uruskan denda yang dah bertahun baru mahkamah panggil semalam. Elok je sister (saya) kat rumah dengan suami ni.”

Izreen juga dilihat berang dengan tindakan laporan sebuah portal hiburan berkenaan desas-desus kononnya rumah tangga mereka berantakan.

Bagaimanapun, Izreen seakan menyindir portal berkenaan seolah kekurangan idea dalam menghasilkan cerita tanpa sebarang usul periksa.

izreen azmind nafi rumah tangga dilanda badai

“Kering idea dah ke nak buat story, gitew lah blogger sekarang, interviewnya tidak. Sedeyyyy!!”

Untuk rekod, Izreen dan Ude telah melangsungkan perkahwinan pada 8 Ogos 2017 secara rahsia. Malah pada ketika itu Ude dikatakan masih bergelar suami kepada Intan Liana Salleh. Namun selepas kecoh di media sosial tentang masalah rumah tangga yang melanda mereka, Ude mengambil keputusan menceraikan Intan pada Mac 2018.

 
Powered by Blogger.