Ads Top

Main Ad

Nak Cari Video Kelakar, Keluar Nama Alya Iman, Nabila Huda Berang Dan Rimas Sampai Letak Telefon

Beberapa hari ini kecoh mengenai kontroversi yang melanda pelakon baru, Alya Iman yang hangat diperkatakan dan menjadi tular di media sosial.

Justeru, lain pula bagi aktres berbakat, Nabila Huda atau lebih mesra disapa sebagai Abil yang nampaknya ‘rimas’ apabila nama pelakon itu sering saja naik di susur masa laman sosialnya.

Perkara tersebut telah menimbulkan tanda tanya buat Abil yang pada mulanya tidak tahu menahu mengenai kewujudan artis baru tersebut. Malah, tujuan dia mengintai laman sosial untuk melihat video-video kelakar terbantut apabila muncul terlalu banyak cerita berkenaan pelakon itu.

Abil yang meluahkan perasaannya itu menerusi ciapan di laman sosial twitter dan ternyata telah mendapat perhatian netizen yang kemudiannya membantu Abil dalam menjelaskan kontroversi yang berlaku sejak Jumaat lalu.

View this post on Instagram

…And then sun kissed my skin and I’m addicted ? #ripcurlmy

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Mengimbas kembali, kontroversi yang melibatkan anak kepada pelakon lagenda, arwah Azmil Mustapha itu bermula apabila seorang wanita mendedahkan bahawa dia telah dicurangi oleh suaminya yang mempunyai hubungan dengan pelakon telefilem Lelaki Kelas Sebelah itu sejak setahun lalu.

View this post on Instagram

in pink ft @christyngshoes ?

A post shared by Alya Iman (@alyimn) on

Dalam pada itu, Alya telah mengeluarkan kenyataan mengenai isu tersebut baru-baru ini. Dia mengakui bahawa dirinya terlalu muda dan naif untuk menilai sesuatu perkara. Alya juga turut meminta maaf kepada mereka di luar sana yang telah terjejas mengenai isu tersebut.
Powered by Blogger.