Ads Top

Main Ad

Nikmati Diskaun 30% Bila Menggunakan AirAsia BIG points Untuk Tebus RM100 Baucar Tayar!

Cuba check tayar kereta korang? Masih elok ke tidak? Kalau dah nampak macam kurang ‘bunga’ dah, inilah masa paling tepat untuk ganti tayar!

Nak lebih best lagi, korang boleh dapatkan diskaun 30% apabila menggunakan AirAsia BIG points Untuk Tebus RM100 Baucar Tayar!

Limtayarisonline bekerjasama dengan AirAsia BIG Loyalty untuk kempen yang bermula pada 15 Julai ini sehingga 31 Ogos 2020!

Jadi, korang dapatlah menjimatkan duit poket kan? Yelah, bila dah berbulan-bulan tak berjalan, ini lah waktu yang tepat untuk konvoi ke pusat pelancongan dalam negara!

Eh, tak cukup dengan itu, korang juga akan memperolehi RM50 baucar apabila membeli 2 biji tayar menerusi limtayarisonline.com.my!* tertakluk kepada terma dan syarat dan untuk jenama dan saiz terpilih sahaja

Jadi apa tunggu lagi, cepat klik di laman sesawang limtayarisonline.com.my dan bawa keluarga korang untuk cuti-cuti Malaysia

Eh, saya nak tau informasi lanjut mengenai limtayarisonline (LTO) lah!

Untuk pengetahuan korang, LTO adalah platform e-commerce yang mana pemilik kereta boleh membeli produk dan sevis untuk kenderaan masing-masing pada bila-bila masa ( 24 jam sehari, 7 hari seminggu) seluruh Malaysia.

LTO memberi korang perkhidmatan yang lebih mudah untuk membuat pilihan hanya menerusi atas talian. Zaman kan dah maju!

Limtayarisonline telah melancarkan pelbagai program pemasaran dan kolaborasi dengan jenama premium daripada pelbagai industri seperti CIMB, GRAB, Maxis, Astro, Shopee dan banyak lagi pada masa akan datang!

Sebarang bentuk kerjasama untuk menyertai kami dan menjadi sebahagian daripada perjalanan yang luar biasa ini adalah dialu-alukan.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman sesawang limtayarisonline.com.my!

 
Powered by Blogger.