Ads Top

Main Ad

‘Birthday Terakhir Bersama Saya’ – Eina Azman Hadiahkan Bibik Rantai Emas Sempena Hari Jadi

Sebut sahaja nama Datin Paduka Eina Azman, pasti ramai terbayangkan kemahirannya memasak di dapur. Walaupun masih muda dan hidup mewah, Eina Azman dilihat menyediakan sendiri makanan untuk keluarganya tanpa kekok.

Advertisement

Selain masakan, pengikut di media sosialnya turut memberi perhatian kepada cara layanan pelakon ini kepada pembantu-pembantu rumahnya. Mereka dilihat sangat akrab dan Eina Azman sendiri sudah beberapa kali memberi hadiah tanda penghargaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@eina_azman)

Terbaru, sempena ulang tahun kelahiran bibik Megawati, Eina Azman sebagai majikan telah membuat kejutan sebuah kek dengan hadiah seutas rantai emas. Difahamkan, ini merupakan rantai emas kedua dari Eina Azman untuk pembantu rumahnya itu. Dia berharap bibik Mega gembira dengan sambutan terakhir bersamanya tahun ini.

Di ruangan komen, peminat memuji kebaikan yang telah ditunjukkan Eina Azman. Dia juga dengan selamba memeluk pembantu rumah tanpa batasan.

The post ‘Birthday Terakhir Bersama Saya’ – Eina Azman Hadiahkan Bibik Rantai Emas Sempena Hari Jadi first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.