Ads Top

Main Ad

“Didoakan Yang Terbaik Dan Terbahagia Buat Pengantin Serta Anakku..” Erra Fazira Titip Ucapan Atas Perkahwinan Bekas Suami

Pelakon dan penyanyi terkenal, Erra Fazira tampil mendoakan kebahagiaan rumah tangga bekas suaminya, Engku Emran Zainal Abidin bersama isteri barunya, Noor Nabila.

View this post on Instagram

A post shared by Noor Nabila (@noornabila)

Advertisement

Erra dalam pada itu turut mengucapkan tahniah buat Engku Emran di atas perkahwinannya dengan wanita pilihan setelah sah bergelar suami isteri pada pagi semalam (Jumaat).

Dia yang dihubungi media dengan nada tenang memberikan ucapan tahniah tersebut.

“Tahniah kepada kedua mempelai. Didoakan segala yang terbaik dan terbahagia buat pengantin serta anakku.” ujarnya kepada Gempak.

View this post on Instagram

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

View this post on Instagram

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Terdahulu, Erra Fazira telah mendirikan rumah tangga bersama Engku Emran pada 25 Oktober 2007 sebelum bercerai pada 18 Februari 2014 yang lalu. Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan seorang anak perempuan iaitu Engku Aleesya yang kini berusia 11 tahun.

The post “Didoakan Yang Terbaik Dan Terbahagia Buat Pengantin Serta Anakku..” Erra Fazira Titip Ucapan Atas Perkahwinan Bekas Suami first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.