Ads Top

Main Ad

Netizen Persoal Isa Khan Dan Nur Risteena Rentas Negeri Ke Sabah Untuk Berbulan Madu

Anda mesti ada terbaca mengenai kisah seorang ‘instafamous’ yang baru-baru ini dikecam netizen kerana memberikan keterangan lain daripada apa yang disampaikan kepada pengikut mengenai alasan mereka merentas negeri.

Walaupun pada asalnya dikatakan menggunakan alasan untuk ‘honeymoon’ bagi mendapatkan surat kebenaran, kemudiannya mereka menukar alasan kepada atas urusan perniagaan apabila hal tersebut mendapat perhatian pihak berkuasa.

Advertisement

Baru sahaja mendirikan perkahwinan seminggu yang lalu, pasangan pengantin baru iaitu Nur Risteena Munim dan Isa Khan turut menerima tempias kritikan yang sama.

BACA: (TAHNIAH) Isa Khan Dan Nur Risteena Selamat Bernikah

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ™ ???? ??? (@theisakhan)

Advertisement

Kalau anda perasan, dalam beberapa hari ini, pasangan itu ada berkongsi beberapa foto dan video di Instagram masing-masing di mana mereka kelihatan sedang bercuti di Semporna, Sabah.

Disebabkan peraturan yang mengatakan bahawa rakyat perlu mendapatkan kebenaran untuk merentas negeri dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) dan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) sedang dikuatkuasakan, ramai yang mempersoal sebab pasangan selebriti itu ke sana.

isa khan dan nur risteena rentas negeriSumber : Instagram Isa Khan  
isa khan dan nur risteena rentas negeriSumber : Instagram Isa Khan  
isa khan dan nur risteena rentas negeriSumber : Instagram Isa Khan  

Malah ada yang menegur Risteena dan Isa Khan yang dilihat tidak mengenakan pelitup muka walaupun di dalam beberapa keping foto yang dimuat naik.

isa khan dan nur risteena rentas negeri isa khan dan nur risteena rentas negeri isa khan dan nur risteena rentas negeri isa khan dan nur risteena rentas negeri isa khan dan nur risteena rentas negeri isa khan dan nur risteena rentas negeri

Rata-rata netizen sepertinya mahukan penjelasan daripada pasangan pengantin baru ini apabila mereka dengan mudahnya boleh merentas negeri meskipun tidak dibolehkan sepatutnya mengikut arahan kerajaan kini.

The post Netizen Persoal Isa Khan Dan Nur Risteena Rentas Negeri Ke Sabah Untuk Berbulan Madu first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.