Ads Top

Main Ad

“Pernah Berumah Tangga, Jadi Kami Sudah Matang” – Noor Nabila, Engku Emran Mula Rapat Hujung Tahun Lalu

Meskipun memilih untuk mendiamkan diri apabila diasak dengan pelbagai persoalan sebelum ini, segalanya terjawab apabila Engku Emran dan Noor Nabila selamat bernikah pagi tadi.

BACA: (TAHNIAH) Noor Nabila Sah Berkahwin Dengan Engku Emran

Advertisement

Dinikahkan oleh adik Nabila iaitu Mohamed Aqief Mohd Noor yang berwakil walikan bapa kandung mereka, pasangan ini sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja.

pernikahan noor nabila dan engku emranSumber : Instagram Neelofa  

Menerusi laporan mStar, Noor Nabila menyatakan bahawa dia menjadikan kegagalan perkahwinan sebelum ini sebagai panduan untuk menjalani kehidupan berumah tangga bersama Engku Emran.

“Kami pernah melalui pengalaman berumah tangga sebelum ini, jadi masing masing sudah matang dan dah tahu apa yang
diinginkan dalam pasangan hidup.”

Meskipun baru mengenali pada Ogos lalu namun pasangan ini kian matang dalam perhubungan. Malah mereka berjanji akan berusaha untuk melakukan yang terbaik dalam perkahwinan tersebut.

“InsyaAllah kami akan buat yang terbaik dan sentiasa ada untuk satu sama lain. Saya mula mengenalinya sekitar Ogos tahun lalu… waktu itu kami hanya berkawan, sekitar hujung tahun lalu, kami mula rapat. Malah berkongsi minat sama termasuk dalam sukan berbasikal.”

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Melihatkan daripada entri yang dimuat naik oleh keluarga dan saudara, nampaknya pasangan ini memilih untuk melakukan majlis yang serba ringkas sahaja sambil mematuhi prosedur operasi standard (SOP) untuk menyambut momen indah ini.

“Hanya dihadiri ahli keluarga, sanak saudara dan kenalan rapat sekitar 20 ke 30 orang tetamu saja. Kita buat yang wajib saja selain bersederhana. Apa yang penting kami mahukan keberkatan. Kami pun tak merancang nak buat majlis lain selepas ini.”

Dalam pada itu, Noor Nabila sempat menafikan khabar angin yang bertiup sebelum ini yang mengatakan bahawa mereka mengikat tali pertunangan.

The post “Pernah Berumah Tangga, Jadi Kami Sudah Matang” – Noor Nabila, Engku Emran Mula Rapat Hujung Tahun Lalu first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.