Ads Top

Main Ad

Fazura Terkejut Nama Trending No.1 Di Twitter, Ingatkan Sebab Lemang

Pelakon popular Fazura ungkap rasa terkejut apabila namanya trending nombor satu di platform media sosial Twitter dan tidak tahu apa puncanya sehingga dimaklumkan oleh rakan-rakan sebab disebaliknya dirinya trending di Twitter lalu memeriksa perkara tersebut sendiri.

BACA: Didakwa Sindir Peniaga Burger Viral, Neelofa terkilan, Bantu Bayarkan Denda RM50,000

Advertisement

Oleh kerana isu yang dilanda oleh pengacara dan usahawan terkenal Neelofa secara tidak langsung nama Fazura juga telah berkait sehingga nama Fazura disebut orang ramai di Twitter.

fazura

Fazura tidak tahu sebab kenapa dirinya trending nombor satu di Twitter selepas kawannya memberitahu dia.

Katanya ketika ditemubual dengan Gempak,

Sejujurnya, semalam seharian saya cuti dan memang sibuk menjaga Fatima di rumah dan tak tengok sangat telefon. Saya terkejut bila diberitahu nama saya trending di Twitter.

Fazura juga berkata dia ingatkan dirinya trending kerana salah satu ciapannya yang bercakap tentang lemang adalah punca dia trending kerana dijadikan sebagai bahan jenaka.

Namun sebab utama Fazura trending di Twitter kerana netizen berasa marah dengan isu kadar hukuman denda yang dikena oleh Neelofa kerana melanggar prosedur operasi standard Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat.

The post Fazura Terkejut Nama Trending No.1 Di Twitter, Ingatkan Sebab Lemang first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.