Ads Top

Main Ad

Izara Aishah Mohon Budaya Tersinggung Lihat Non-Muslim Dan Wanita Uzur Makan Secara Terbuka Dihentikan

Pada bulan Ramadan ini, isu hangat yang seringkali dilihat ialah mengenai masyarakat bukan Islam atau wanita yang sedang mengalami keuzuran makan dikhalayak ramai.

Orang ramai mempunyai pendapat yang berbeza-beza mengenai isu ini, termasuk lah pelakon Izara Aishah yang mempunyai pandangan dan pendapat yang berbeza.

Advertisement

Izara merasakan perkara ini tidak dianggap sebagai salah satu tindakan biadap dan dia tidak kisah jika orang yang tidak boleh berpuasa makan dihadapannya.

twitter izara aisyah

Izara memberi pendapatnya mengenai isu orang yang tidak boleh berpuasa makan di hadapannya di Twitter.

Izara menjelaskan perkara tersebut di laman Twitter nya dan berkata Islam itu merupakan agama yang amat mudah dan merangkumi segalanya.

Islam is not difficult, it’s the culture and I don’t practise that kind of culture.

Di ruangan komen, hampir kesemua netizen bersetuju dengan penyataan yang dibuat oleh beliau, Izara turut berharap agar budaya terasa tersinggung apabila melihat orang lain yang tidak boleh berpuasa makan dihadapan orang yang berpuasa diberhentikan dengan segera.

The post Izara Aishah Mohon Budaya Tersinggung Lihat Non-Muslim Dan Wanita Uzur Makan Secara Terbuka Dihentikan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.