Ads Top

Main Ad

Jadual Padat, Mira Filzah Sedih Jarang Dapat Berbuka Bersama Suami

Pertama kali menyambut Ramadhan sebagai gelaran isteri, Mira Filzah mengungkapkan bahawa dirinya tidak dapat berbuka selalu bersama suami, Wan Emir Astar, 31 kerana jadual kerjanya yang padat.

Mira Filzah yang telah bernikah dengan suami tercinta Wan Emir Astar pada September 2020 yang lalu.

Advertisement

 

Nur Amirah Filzah Badioezaman, 28 atau dikenali sebagai Mira Filzah berkata kerana Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) jadual kerjanya terpaksa dianjak dan diubah ke bulan Ramadhan.

Baru-baru ini Mira Filzah memuatnaik gambar bersama suami di laman Instagram nya meminta maaf dan berterima kasih kepada suami kerana memahami jadual shooting beliau yang terpaksa dianjakkan ke bulan Ramadhan.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

Sorry sayang. Terima kasih sebab memahami. Tengok-tengok jadual shooting dah anjak masuk sampai akhir puasa (disebabkan MCO hari itu, bukan salah sesiapa).

Mira Filzah juga menyatakan bahawa boleh kira berapa hari saja dirinya dapat bersahur dan berbuka bersama suami tercinta, mak, abah dan keluarganya yang lain tetapi Mira mengambil positif perkara tersebut, menganggap itu sebagai satu tanggungjawab dan ibadah.

The post Jadual Padat, Mira Filzah Sedih Jarang Dapat Berbuka Bersama Suami first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.