Ads Top

Main Ad

‘Mereka Dah Tipu Saya Hidup-Hidup’ – Chef Wan Kesal Dituduh Buka Aib Anak

Cef selebriti terkenal negara, Datuk Cef Wan menerusi perkongsian di Instagram mendedahkan dia hanya mengetahui mengenai perkahwinan anak perempuan setelah dimaklum kakaknya. Menurut Chef Wan lagi, tindakan yang diambil Serina yang seolah-olah mengenepikan perasaannya sebagai bapa adalah mengecewakan.

BACA: Serina Menikah Di Thailand Tanpa Pengetahuan, Chef Wan Akui Kecewa -” Dulu Pun Dia Malukan Saya..”

Advertisement

Ekoran perkongsian tersebut, pelbagai respon yang diterima daripada pengikut media sosialnya. Ada yang tumpang simpati dan ada juga yang ‘menyerang’ Chef Wan kononnya telah membuka aib anak. Malah, Chef Wan turut disalahkan dan dituduh tidak memberi restu anak mahu kahwin lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chef wan (@_chefwan58)

Advertisement

Menjelaskan perkara tersebut, Chef Wan berkata dia tidak pernah menentang, sebaliknya hanya mahu menyiasat latar belakang bakal menantu sebelum berkahwin. Dengan rasa kesal, cef selebriti ini turut mempersoalkan tindakan bakal menantu dan anak yang sanggup ke Siam untuk menikah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chef wan (@_chefwan58)

Tambah Chef Wan lagi, setelah Serina membuat pengumuman mengenai pernikahannya di Instagram, dia menerima terlalu banyak mesej dari pengikut media sosial dan ahli keluarga. Malah, media turut menghubunginya untuk mendapatkan respon.

Kata Chef Wan, sebagai bapa, semestinya dia berasa sedih apabila dibelakangkan anak sendiri.

The post ‘Mereka Dah Tipu Saya Hidup-Hidup’ – Chef Wan Kesal Dituduh Buka Aib Anak first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.