Ads Top

Main Ad

Nash Minta Hentikan Penularan Gambarnya Bersama Kumpulan Tabligh

Penyanyi veteran, Datuk Nash berkata dirinya tidak berasa selesa apabila foto beliau bersama jemaah tabligh dimuatnaikkan di laman media sosial hingga menimbulkan spekulasi yang tidak bagus di kalangan netizen.

Nashrudin Elias atau lebih dikenali sebagai Nash berkata penyertaan dirinya bersama jemaah tabligh bukan lah perkara yang baharu, dia juga mempunyai alasan tersendiri untuk tidak memberitahu perkara ini kepada masyarakat.

Advertisement
nashrudin

Nash masih aktif dalam dunia seni nyanyian

Melalui temubual bersama Berita Harian, Nash berkata,

Bagi saya, tidak perlulah tular foto berkenaan kerana saya sudah lama menyertai kumpulan tabligh sekitar empat hingga lima tahun lalu. Lagipun, saya tidak mahu cerita ini disebarkan kerana enggan menimbulkan rasa ujub atau riak dalam diri disebabkan berasakan diri lebih baik dari orang lain apabila kisah ini disensasikan.

Dia juga berkata dia sudah lama menyertai kumpulan tabligh ini dan tidak perlu diperbesar-besarkan hal ini, malah dia juga seringkali menyanyikan lagu ketuhanan seperti Ku Dihalaman Rindu, Seruan dan banyak lagi.

Walau bagaimanapun, beliau tetap akan meneruskan kerjaya seni nya terhadap nyanyian walaupun sudah semakin aktif dalam kegiatan keagamaan katanya ketika sesi temubual bersama Berita Harian di sebuah hotel bagi melancarkan single terbaru berjudul Sesuci Ramadan.

The post Nash Minta Hentikan Penularan Gambarnya Bersama Kumpulan Tabligh first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.