Ads Top

Main Ad

Raya Tahun Ini Tak Meriah Kalau Tak Beli 7 Barang Elektrik Yang Tengah ‘Hit’ Ni Sekarang

Tak lama lagi kita bakal menyambut kedatangan bulan ramadan yang mulia, tentunya ramai yang dah tak sabar nak merasai suasana bulan yang penuh berkat ini.

Dalam pada itu, mesti korang semua dah fikirkan mengenai persiapan untuk menyambut hari raya kan? Ye lah, biasanya baju raya pun dibeli sebelum bulan puasa lagi.

Walaupun tak tau lagi samada sambutan raya masih boleh diraikan seperti dahulu, tapi pastinya tidak menjadi penghalang untuk kita menyambutnya dengan penuh kemeriahan.

Selain baju, suasana dalam rumah pun nak nampak baru. Kali ni kami nak berkongsi ‘port’ beli barangan rumah raya ni dengan harga terpadu abad ini. Paling best, dah bayar dapat lagi rebat kredit, siapa tak mau? Nak tau jom sambung baca.

Promosi istimewa sempena hari raya

Senheng sekarang ni tengah buat promosi barangan elektronik istimewa sempena raya dengan tawaran harga yang paling berbaloi yang korang takkan dapat dekat tempat lain.

Menariknya kali ini,  Senheng berkolaborasi dengan jenama elektronik popular LG yang umum tahu kualiti barangannya memang mantap.

Tapi, sebelum nak borong tu, pastikan korang jadi ahli PlusOne Member Senheng dulu untuk menikmati lebih banyak lagi rebat, diskaun, baucer dan tawaran menarik yang orang lain bukan ahli tak kan dapat. Menarik kan?

Beli barang dapat rebat sebagus wang tunai

Apa yang membuatkan rebat EZ kredit ni special sangat sepanjang April hingga 31 Mei 2021 ni? Kami ada alasannya.

  1. First, korang akan menikmati rebat sebanyak bukan 5%, bukan 10% tapi 20% bagi setiap barang elektronik yang dibeli. 
  2. EZ kredit ni sebaik wang tunai sebab korang akan kumpul point bagi setiap pembelian dan boleh guna untuk pembelian seterusnya dengan diskaun yang lebih banyak. Kiranya macam ni, lagi banyak beli, lagi jimat!
  3. Extra warranty selama setahun. 
  4. Free delivery untuk setiap pembelian RM100 ke atas 
  5. Paling best ni, rebat Touch n Go sebanyak RM500! WOWOWOWOW!

Senheng juga menawarkan baucar bagi sesetengah jenama termasuk LG, setiap barangan yang berjumlah RM500 ke atas akan mendapat potongan sebanyak RM50.

Potongan harga untuk setiap barangan elektronik

Antara barangan yang menarik sempena promosi kali ni seperti, 

LG Puricare Water Purifier – model LG-WD515AN yang berharga RM5600

  • Boleh didapati secara direct purchase
  • Nikmati potongan sebanyak 10% @ RM5040 atau TV PERCUMA 43 inci (first come first serve sahaja.)
  • Bayaran secara bulanan sebanyak RM140 sebulan pun boleh dengan CareShip selama lima tahun berserta rebat Touch N Go sehingga RM200 dengan debit automatik kad kredit.

Model LG-WD512AN (White) yang berharga RM4700

  • Boleh didapati secara direct purchase.
  • Nikmati potongan harga sebanyak 20% atau RM3760 dengan CareShip selama tiga tahun.
  • Potongan harga sebanyak 40% atau RM2820 dengan CareShip selama setahun.
  • Bayar  RM110 saja untuk setiap bulan dan dapat CareShip selama lima tahun dan rebat Touch N Go sebanyak RM200 dengan debit automatik kad kredit.

 LG Puricare Air Purifier- model LG-AS10GDPB0 yang berharga RM5400

  • Boleh didapati secara direct purchase
  • Nikmati potongan sebanyak 20% atau RM4320 dengan CareShip extra selama setahun.
  • Bayaran bulanan pula sebanyak RM180 dengan CareShip selama lima tahun dan dapat rebat Touch N Go sebanyak RM200 dengan debit automatik kad kredit.

 Model LG-AS65GDPB0 yang berharga 4100

  • Boleh didapati secara direct purchase
  • Nikmati potongan sebanyak 20% atau RM3280 dengan CareShip 1+1 iaitu CareShip extra selama setahun
  • Bayaran bulanan pula adalah sebanyak RM130 dengan CareShip selama lima tahun dan rebat Touch N Go sebanyak RM200 dengan debit automatik kad kredit.

LG-FV1450S4W 10.5kg Front Load Washer yang berharga RM3899

  • Nikmati potongan sebanyak 20% atau RM2749
  • Penghantaran ke rumah adalah percuma
  • Dapat nikmati baucar jenama sebanyak RM100
  • Warranty tambahan selama setahun untuk PlusOne Members
  • Bayar RM114.54 x 24 bulan tanpa sebarang faedah

LG-GCX247CKAV Nett 601L InstaView Door-in-Door yang berharga 13,999

  • Nikmati potongan sebanyak 10% atau RM8999 
  • Penghantaran ke rumah adalah percuma
  • Dapat nikmati baucar jenama sebanyak RM100 dan rebat Touch N Go sebanyak RM500
  • Warranty tambahan selama setahun untuk Plus One Members
  • Bayar RM120 x 36 bulan tanpa sebarang faedah

LG- S3Q24K22PA 2.5HP Dual Inverter Premium Air Conditioner dengan Plasmaster yang berharga RM4620

  • Nikmati potongan sebanyak 10% atau RM4320
  • Penghantaran ke rumah adalah percuma
  • Dapat nikmati baucar jenama sebanyak RM100
  • Warranty tambahan selama setahun untuk Plus One Members
  • Bayar RM120 x 36 bulan tanpa sebarang faedah

Wah, banyak potongan harga yang korang akan dapat bila guna EZ credit ni. Tidak cuma itu, nanti mesti suasana rumah akan lebih nyaman dan selesa bila guna barangan elektronik yang baharu itu.

Jadi apa tunggu lagi? Jom sama-sama dapatkan barangan elektronik ini dengan tawaran yang sangat istimewa untuk anda.

Jangan risau, promosi ini akan berlangsung dari 1 April 2021 hingga 31 Mei 2021. Sempatlah beli untuk guna masa raya nanti.

Untuk maklumat lanjut dan nak tengok banyak lagi barangan elektronik yang lain, korang boleh layari laman web senQ dan Senheng.

The post Raya Tahun Ini Tak Meriah Kalau Tak Beli 7 Barang Elektrik Yang Tengah ‘Hit’ Ni Sekarang appeared first on Siakap Keli.




Powered by Blogger.