Ads Top

Main Ad

“Saya Hanya Ingin Berkongsi…” – Elly Mazlein Kesal Dikecam Beri Tips Kehamilan

Elly Mazlein atau lebih senang dikenali sebagai Kak Lina yang telah bernikah bersama suami tercinta Muhammad Azlan Che Nuh, 31 pada 2019, berkongsi berita gembira kepada peminat-peminat bahawa dirinya telah hamil beberapa hari yang lalu.

BACA: “Atok Akan Dapat Cucu Lagi” – Teka Teki Terjawab, Elly Mazlein Sah Hamil

Advertisement

Walau bagaimanapun Elly Mazlein, 41 yang merupakan penyanyi, pelakon dan pengacara itu kesal dengan sikap sesetengah netizen yang mengecamnya apabila beliau berkongsi dengan ikhlas tentang tips kehamilan di laman Instagram nya.

elly mazlein

Elly Mazlien berkata,

Saya bukan pakar mahupun doktor, tetapi saya hanya ingin berkongsi tips yang diamalkan. Ada antara tips yang dikongsikan oleh orang lain kepada saya. Jadi, tidak salah untuk saya memanjangkan tips berkenaan supaya menjadi lubuk pahala.

Melalui temu bual bersama Berita Harian di majlis pelancaran program Senduk Kuali Kak Lina Pom Pom yang akan disiarkan di RTM1, Elly Mazlein turut berkata,

Advertisement

Memang rezeki datang dari Allah, tetapi kita tidak boleh hanya menadah tangan dan mengharapkan keajaiban berlaku. Sebaliknya, kita sendiri perlu ada usaha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?SaraAzlan? (@iamellymazlein)

Elly turut menyatakan bahawa dirinya akan berkongsi tips dan amalan permakanan yang diamalkan oleh dirinya untuk mendapatkan zuriat di laman Instagram secara langsung pada awal bulan Ramadhan ini.

The post “Saya Hanya Ingin Berkongsi…” – Elly Mazlein Kesal Dikecam Beri Tips Kehamilan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.