Ads Top

Main Ad

“Saya Kena Tampar Dengan Mak Jah!” – Aniq Ditampar Agar Dapat Menjiwai Watak

Bekas Hero Remaja edisi kesepuluh dan pelakon Aniq Suhair atau nama sebenar Muhammad Aniq Suhair Mohd Salleh, 21 memberitahu dirinya ditampar oleh pelakon senior supaya dapat menjiwai watak ketika mempunyai babak yang perlu mengeluarkan air mata di penggambaran drama Tak Sempurna Mencintaimu.

Aniq memberitahu, kerana ingin mempercepatkan proses penggambaran pada hari itu, pelakon veteran Mak Jah terpaksa menampar pipinya agar berjaya menjiwai watak sebelum rakaman bermula.

Kerana tamparan hebat yang diberikan oleh Mak Jah sebelum penggambaran itu, Aniq berjaya melakonkan watak itu dengan jayanya.

Melalui temu bual dengan Mstar Online, Aniq berkata,

Saya kena tampar dengan Mak Jah! Di belakang tabir dia baik sahaja tapi disebabkan babak itu saya kena menangis dan mereka semua nak cepat selesai, dia datang dan terpaksa menampar saya.

Tambahannya lagi,

Selepas menampar bahagian pipi, dia kata nangislah dan sekali lagi tampar saya… memang terasa tamparan itu, sakit sungguh!

Walaupun tindakan yang diambil oleh Mak Jah atau nama sebenar Maimunah Ahmad itu agak mengejutkan Aniq, tetapi dia tetap berterima kasih kepada Mak Jah kerana telah membantu dirinya menyelesaikan babak itu dengan cepat dan mudah.

 

The post “Saya Kena Tampar Dengan Mak Jah!” – Aniq Ditampar Agar Dapat Menjiwai Watak first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.