Ads Top

Main Ad

Shaheizy Sam Sembur Racun Serangga Pada Lipas, Netizen Risau Terkena Anak

Pelakon popular, Shaheizy Sam menarik perhatian orang ramai apabila dia memuatnaik video pendek diriya cuba membunuh seekor lipas terbang di laman Instagram.

Di dalam video tersebut, kelihatan anak lelakinya, Syeriv Samheizy menemani Sam untuk membunuh lipas tersebut dengan racun serangga Aerosol tetapi dua-dua akhirnya lari ketakutan apabila lipas tersebu terbang ke arah mereka.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shaheizy Sam Samad (@shaheizy_sam)

Kelihatan di video yang berdurasi 22 saat itu, Sam menyembur racun serangga tersebut secara rambang kerana sudah ketakutan dengan lipas terbang tersebut.

Advertisement

Ramai pengikutnya meninggalkan komen di ruangan komen kerana terhibur dengan aksi dua beranak itu atas cubaan membunuh lipas tersebut.

Tetapi ada juga pengikut meninggalkan komen mengatakan mereka risau jika Sam menyembur racun serangga itu ke muka anaknya bukan ke lipas itu.

Spray anak ke? Hahahahaha.

Antara komen yang terhibur dengan video pendek itu,

Dengan budak tu sekali kau sembur bang hahahaha.

Ada juga yang memberi komen teguran,

Anak okay tak? Risau je kalau masuk mata anak tu.

Video tersebut telah menarik banyak pengguna Instagram untuk melihatnya dan telah meraih hampir suku juta penonton melihat video pendek tersebut.

The post Shaheizy Sam Sembur Racun Serangga Pada Lipas, Netizen Risau Terkena Anak first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.