Ads Top

Main Ad

Bebas Kontroversi, Mizz Nina Jadi ‘Contoh’ Baik Buat Orang Ramai

Suatu ketika dahulu, bekas penyanyi Mizz Nina mengejutkan orang ramai dengan perubahan dirinya dan sehingga kini beliau masih membuat warganet kagum melihat dirinya.

Walaupun Mizz Nina melalui perubahan itu, tidak pernah sekali pun namanya dikaitkan dengan kontroversi atau menjadi bahan perbualan isu panas di kalangan netizen.

mizz nina

Mizz Nina dan Noh Salleh gembira tanpa dikaitkan dengan isu ‘panas’ sepanjang perkahwinan mereka bersama.

Baru-baru ini di Twitter terdapat seorang pengguna berkongsikan pendapatnya mengenai perubahan yang dilakukan oleh Mizz Nina.

Beliau kagum dengan isteri kumpulan Hujan, Noh Salleh walaupun melakukan perubahan yang drastik namun tetap ‘bersih’ dari diselumbungi dengan isu-isu yang tidak sepatutnya.

Namun begitu, pengasas aplikasi Qalby App tetap menjadi sebutan orang ramai kerana usahanya berdakwah ikhlas kerana agama dan bukannya untuk mendapat perhatian orang ramai.

Mizz Nina mula berhijrah dan berhijab sehingga kini pada Oktober 2013 setelah selesai menunaikan ibadah haji bersama suaminya.

Advertisement

The post Bebas Kontroversi, Mizz Nina Jadi ‘Contoh’ Baik Buat Orang Ramai first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.