Ads Top

Main Ad

Dihentam Teruk Gara-Gara Pertahan Neelofa, Mawar Rashid Mohon Maaf & Jelaskan Hal Sebenar

Pelakon, Mawar Rashid mengundang kecaman orang ramai selepas meninggalkan komen tidak bersetuju dengan gesaan orang ramai untuk memenjarakan selebriti popular, Neelofa, atas kesalahan melanggar prosedur operasi standard (SOP).

 

Advertisement

Menerusi ruangan komen tersebut, Mawar berharap isu ini dapat diselesaikan dengan cara baik memandangkan Neelofa banyak berjuang untuk Islam.

Walau bagaimanapun, Mawar Rashid menerusi hantaran terbaru di Instagram memohon maaf dan menjelaskan komen yang ditulisnya itu tidak ‘clear’ sehingga menimbulkan salah faham.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mawar Rashid (@mawarashid)

Ujar Mawar, dia menghormati keputusan mahkamah dalam kes yang sedang dibicarakan ini. Namun, apabila bercakap mengenai hukuman ‘penjara’, ia menimbulkan rasa takut dalam dirinya.

Mengenai berjuang untuk Palestin, Mawar berkata dia tidak bermaksud seseorang boleh melanggar SOP sesuka hati. Baginya, yang salah tetap salah.

Mengakui telah menimbulkan salah faham orang ramai, pelakon ini turut meminta maaf.

The post Dihentam Teruk Gara-Gara Pertahan Neelofa, Mawar Rashid Mohon Maaf & Jelaskan Hal Sebenar first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.