Ads Top

Main Ad

Foto Raya Tular Langgar SOP, Norman Hakim Sekeluarga Disiasat Polis

Baru-baru ini, gambar raya Norman Hakim bersama ahli keluarganya tular di laman sosial kerana didakwa melanggar prosedur operasi standar (SOP) dan kerana itu, seluruh keluarga pelakon tersebut akan disiasat oleh polis untuk memberi keterangan berhubungan dengan isu tersebut.

BACA: Bergambar Beramai-Ramai, Netizen Persoal Foto Aidilfitri Beberapa Selebriti

Menurut Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Mohamad Farouk Eshak berkata pihak beliau menerima satu laporan berkaitan dengan isu melanggar prosedur operasi standard (SOP) semasa raya pertama.

Norman HakimSumber : Instagram Norman Hakim  

Gambar berkenaan menunjukkan sambutan hari raya bersama seisi keluarga yang disyaki tidak tinggal sebumbung. Kejadian itu disyaki berlangsung di kediaman selebriti berkenaan yang terletak di Hulu Kelang.

Tambahnya lagi, perkara yang dilihat dalam gambar tersebut dijalankan tanpa mengikut SOP Aidilfitri iaitu tidak boleh melakukan aktivit ziarah-menziarahi yang telah ditetapkan oleh pihak Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Siasatan telah dijalankan mengikut Peraturan 17 Peraturan Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mencari redha ALLAH (@abby_abadi112)

Advertisement

Mohamad Farouk turut berkata kes ini masih di dalam siasatan dan pihak polis akan memanggil kesemua ahli keluarga Norman Hakim untuk memberikan keterangan lanjut dan menasihati orang ramai untuk tidak membuat spekulasi sendiri memandangkan kes ini masih dalam siasatan.

The post Foto Raya Tular Langgar SOP, Norman Hakim Sekeluarga Disiasat Polis first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.