Ads Top

Main Ad

Isteri Ahya Rosli Hamil, Pelakon Normah Damanhuri Bakal Terima Cucu Ke-17

Tahniah diucapkan buat pelakon senior, Normah Damanhuri apabila dia dikhabarkan bakal menerima cucu ke-17 selepas isteri kepada anak lelakinya, Ahya Rosli telah disahkan hamil.

Berita gembira itu difahamkan diterima ketika bulan Ramadan yang lalu sekaligus menamatkan penantian Ahya dan isteri setelah dua tahun mendirikan rumah tangga.

Advertisement

Manakala bagi Normah, berita tersebut ternyata menggembirakan kerana bertambah lagi ahli keluarga dengan kedatangan bakal cucu yang dijangka lahir pada hujung tahun ini ataupun awal tahun hadapan.

“Di bulan Ramadan yang mulia ini dapat dua cucu.. jantung hati ku Ahya & Ira tahniah..ini cucu ku yang ke-17. Syukur Alhamdulillah..happynya mama..” tulis Normah menerusi sebuah hantaran di Instagram miliknya baru-baru ini.

Berita gembira tersebut turut dikongsi pengusaha produk wanita, Liyana Rosli ataupun lebih dikenali sebagai Kak KM yang juga merupakan anak kepada Normah menerusi rakaman video di laman Instagram.

Terdahulu, Ahya dan isteri, Shahirah Sanusi telah mendirikan rumah tangga pada 29 Mac 2019 yang lalu bertempat di Bukit Kiara Equestrian setelah setahun berkenalan.

The post Isteri Ahya Rosli Hamil, Pelakon Normah Damanhuri Bakal Terima Cucu Ke-17 first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.