Ads Top

Main Ad

‘Rezeki Allah Bagi..’ – Pengikut IG Sweet Qismina Turun Mendadak Selepas Kongsi Isu Palestin

Pelakon Sweet Qismina memberitahu di Instagram Story baru-baru ini bahawa followers di akaun Instagram menurun secara mendadak apabila beliau berkongsi berita mengenai isu keganasan yang berlaku di Palestin sekarang ini.

Menurut pelakon tersebut, walaupun dia menyedari perkara tersebut namun ia tidak akan menghalang dirinya untuk terus berkongsi mengenai isu Palestin di akaun Instagramnya.

sweet qisminaSumber : Instagram Sweet Qismina  

Melalui penghantaran di Instagram Story Sweet Qismina, beliau berkata,

Data Instagram saya menunjukkan perubahan jumlah pengikut yang tidak lagi mengikuti sejak saya muat naik hantaran mengenai Palestin. Saya tahu perkara ini memberi impak buruk kepada kerjaya seni kerana ia amat penting untuk saya, tapi adakah itu akan membuatkan saya berhenti untuk memuat naik sebarang hantaran mengenai Palestin?

Jawapannya tidak. Rezeki Allah yang bagi dan saya sentiasa mempercayai AllahJawapannya tidak. Rezeki Allah yang bagi dan saya sentiasa mempercayai Allah.

Penghantaran terbaru yang Sweet Qismina telah berkongsi bersama pengikutnya ialah mengenai Israel sudah mula menyerang pengguna media sosial tempatan yang menyokong Palestin dan akan mengodam akaun individu terbabit.

Advertisement

The post ‘Rezeki Allah Bagi..’ – Pengikut IG Sweet Qismina Turun Mendadak Selepas Kongsi Isu Palestin first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.