Ads Top

Main Ad

Solidariti Palestin, Pengikut Media Sosial Sarimah Ibrahim Turun Mendadak

Penyanyi dan juga personaliti media sosial, Che Puan Sarimah Ibrahim mendedahkan bahawa dia kehilangan banyak pengikut di semua platform media sosialnya sejak bersolidariti dan berkongsi mengenai perihal penderitaan yang dihadapi rakyat Palestin.

Perkara tersebut dimaklumkan penyanyi lagu Kini Kau Tiada itu menerusi sebuah twit di laman Twitternya untuk perkongsian bersama peminat.

Advertisement

Ujarnya lagi, dia tidak merasa pelik dengan perubahan tersebut dan turut sedar jumlah pengikutnya semakin berkurangan sejak akhir-akhir ini.

Advertisement

“Saya melihat pengikut media sosial saya dalam Twitter menurun dari hari ke hari. Saya tahu itu kerana sokongan tidak berbelah bahagi saya terhadap kemanusiaan, untuk orang yang tidak bersalah mati di Palestin.”

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut berharap agar penyanyi itu tidak berhenti dalam memberi sokongan dalam usaha memberi pendedahan mengenai kekejaman rejim zionis itu.

Selain Sarimah, antara figura terkenal lain yang turut menzahirkan sokongan terhadap negara Palestin adalah seperti Mimi Lana, Izara Aishah dan ramai lagi.

The post Solidariti Palestin, Pengikut Media Sosial Sarimah Ibrahim Turun Mendadak first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.