Ads Top

Main Ad

Wanita Mengaku Bangga Ada Hubungan Sulit Dengan Suami Orang, Elly Mazlein Beri ‘Jelingan Maut’

Penyanyi dan pelakon, Elly Mazlein mencuri perhatian netizen apabila dia dilihat memberi reaksi tidak percaya terhadap seorang wanita.

Reaksi spontan Elly itu difahamkan muncul apabila Kak Lina dan juga rakan pengacara Awal Ashaari sedang menemubual seorang wanita dalam program bual bicara, Borak Kelamin.

Advertisement

Video pendek tersebut kemudiannya menjadi tular kerana Elly seolah-olah sedang memberi ‘jelingan maut’ ketika wanita itu sedang berkongsi pengalamannya menjalin hubungan terlarang bersama suami orang sebanyak lima kali.

View this post on Instagram

A post shared by ?SaraAzlan? (@iamellymazlein)

Malah, perkongsian tersebut turut mengundang kurang senang dalam kalangan netizen kerana menganggap wanita tersebut tidak tahu malu dan riak meskipun perbuatan itu salah dan tidak dibenarkan.

Sehubungan dengan itu, netizen menganggap Elly yang mesra disapa sebagai Kak Lina itu berang dengan kenyataan sedemikian rupa.

“Padan muka, kalau aku pun memang jeling macam Kak Lina..” tulis seorang pengguna media sosial.

Hantaran video tersebut dilihat turut dikongsikan Elly menerusi Instagram miliknya.

The post Wanita Mengaku Bangga Ada Hubungan Sulit Dengan Suami Orang, Elly Mazlein Beri ‘Jelingan Maut’ first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.