Ads Top

Main Ad

‘2 Minit Awal Saja Ditayang..’ – Kamal Adli Dedah Berendam 8 Jam Demi Satu Babak

Pelakon Kamal Adli mendedahkan dia perlu berdepan dengan cabaran yang agak susah ketika ingin menjayakan satu babak dimana dia perlu berendam dan menyelam dalam pengambaran drama bersiri Black untuk musim kedua.

BACA: Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu

Advertisement

Menurut Kamal atau nama sebenarnya Ahmad Kamal Ahmad Adli, babak dimana dia perlu berendam dan menyelam di dalam air itu mengambil masa selama lapan jam.

Saya perlu menjalani penggambaran untuk satu babak berada dalam air sehingga dua hari. Babak berkenaan agak mencabar dan memerlukan saya berendam selama sekitar lapan jam.

Namun tak sangka pula babak itu ditayangkan hanya 2 minit sahaja di awal episode pertama.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by K.A (@kamaladli)

Tambahnya ketika sesi temu bual secara virtual bersama media baru-baru ini, memandangkan watak yang digalas olehnya Black, jadi dia tak perlu untuk menukar pakaian dan hanya memakai sut hitam sahaja.

Kamal AdliSumber : Instagram Kamal Adli  

 

Drama bersiri Black arahan Ghaz Abu Bakar serta Sein Qudsi turut dibintangi oleh pelakon hebat seperti Siti Saleha, Nabila Huda, Khir Rahman, Zoey Rahman dan Pablo Amirul.

The post ‘2 Minit Awal Saja Ditayang..’ – Kamal Adli Dedah Berendam 8 Jam Demi Satu Babak first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.