Ads Top

Main Ad

‘Aku.. Budak Nakal’ – Ucapan Sweet Ajak Shiro Sempena Anniversary Ke-12

Penyampai radio dan pelawak, Ajak Shiro menerusi laman Instagram membuat ucapan penuh bermakna sempena ulang tahun perkahwinan ke-12 bersama isteri tersayang, Afifah Amin. Difahamkan, pasangan ini mula berkenalan seawal tingkatan 1 dan akhirnya disatukan tanggal 6 Jun 2009.

Menerusi hantaran tersebut, Ajak berkata dia sebenarnya seorang budak nakal yang sering dicabar oleh kekasihnya suatu ketika dahulu. Dia juga sering dileter dan dipaksa belajar Matematik. Namun, siapa sangka sehingga ke hari ini dia masih bersama dengan wanita yang sama dan berharap dapat terus bersama sehingga ke akhir hayat.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ajak Shiro (@ajakshiro)

Meninjau ke ruangan Instagram isteri, beliau turut menulis ucapan penghargaan sempena 12 tahun kehidupan pahit dan manis mereka. Afifah berterima kasih di atas kasih sayang yang dicurahkan si suami. Beliau berharap hubungan mereka tetap utuh selamanya.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afifah Amin (@afifahamin)

Di ruangan, netizen tersentuh melibat hubungan mereka yang dikatakan seperti pasangan baru berkahwin. Netizen seronok melihat pasangan ini yang sentiasa menunjukkan contoh yang baik kepada pengikut.

The post ‘Aku.. Budak Nakal’ – Ucapan Sweet Ajak Shiro Sempena Anniversary Ke-12 first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.