Ads Top

Main Ad

‘Aku Nak Buat Apa Lagi?’ – Azhan Rani Kecewa Tiada Maklum Balas Tentang Vaksin COVID-19

Baru-baru ini heboh berkenaan dengan pendaftaran vaksin dimana ramai yang tidak dapat mendaftar vaksin COVID-19 atas masalah tertentu dan pelakon Azhan Rani turut berasa kecewa kerana sehingga kini dia masih tidak dapat makluman lanjut mengenai vaksinnya itu.

BACA: “Dah Macam Hunger Games!” Tak Dapat Daftar, Artis Wanita Ini Luah Perasaan Kecewa Dengan Sistem Web Daftar Vaksin

Azhan memuat naik sebuah hantaran di laman Instagramnya memberitahu dia telah mencuba pelbagai cara yang telah disarankan oleh netizen, termasuk mengemas kini data peribadinya di dalam aplikasi tersebut namun maklum balas masih juga tidak diterima olehnya.

azhan raniSumber : Instagram Azhan Rani  

Melalui hantaran tangkap layar di Instagram pelakon tersebut, Azhan meluahkan perasaan kecewanya kerana masih tidak dapat sebarang maklumat,

Masih ada lagi yang kata aku tak daftar vaksin dengan betul. Apa lagi? Macam orang suruh buat. Macam-macam orang suruh ‘install uninstall’ aplikasi MySejahtrera.

Kemaskini maklumat, alamat dan nombor kad pengenalan. Masih lagi tak bergerak (tiada perubahan). Aku nak buat apa lagi?

 

Advertisement
View this post on Instagram

 

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani)

Melalui hantaran yang menunjukkan tangkap layar paparan MySejahtera pelakon tersebut, dia berkata dia telah mengikut satu persatu apa yang disarankan dari mengemaskini maklumat peribadi pendaftaran dan alamat kediaman kecuali maklumat tentang kehamilan saja yang tidak dibuat olehnya.

The post ‘Aku Nak Buat Apa Lagi?’ – Azhan Rani Kecewa Tiada Maklum Balas Tentang Vaksin COVID-19 first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.