Ads Top

Main Ad

“Amyra Dapat Durian Orang Bagi..” – Amar Baharin Luah Rasa Kesal Niat Baik Isteri Disalah Anggap

Baru-baru ini, pelakon jelita Amyra Rosli memuatnaik sebuah hantaran foto sedang memakan durian yang dijual oleh peniaga kecil di akaun Instagramnya, namun telah disalah anggap oleh beberapa netizen.

BACA: Saling Menyokong, Amar Baharin Dan Amyra Rosli Giat Dekatkan Diri Pada Agama

Advertisement

Suami kepada pelakon tersebut iaitu Amar Baharin berasa kesal atas tanggapan negatif yang dibuat oleh netizen tersebut kerana niat isterinya menggunakan platform media sosial hanya untuk membantu perniaga kecil yang memerlukan bantuan ketika musim pandemik ini.

Isteri saya Amyra dapat durian orang bagi, lepas itu dia share dekat media sosial. Kami sebagai selebriti gunakan platform sebaik mungkin untuk membantu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amar Baharin (@amarbaharin)

Dalam pada masa yang sama, Amar turut berkata tindakannya untuk menegur individu tersebut secara terbuka hanya untuk menyedarkan dia tentang niat sebenar mereka mempromosikan perkara tersebut di media sosial.

Tujuan saya nak bagi teguran sikit je, saya tak marah.

Amar BaharinSumber : Instagram Amar Baharin  

 

Tambahnya lagi, dia menasihati netizen agar lebih berfikiran terbuka berkenaan hal ini dan sentiasa berfikir dahulu sebelum meninggalkan komen-komen negatif di hantaran seseorang.

The post “Amyra Dapat Durian Orang Bagi..” – Amar Baharin Luah Rasa Kesal Niat Baik Isteri Disalah Anggap first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.