Ads Top

Main Ad

“Baik Awak Berhenti!” – Nabila Huda Beri Amaran, Individu Pertikai Saiz Badan

Pelakon popular Nabila Huda baru-baru ini memberi amaran kepada orang-orang diluar sana yang seringkali suka membandingkan atau mempertikai saiz badan seseorang.

BACA: Terlanjur ‘Body Shaming’ Sherry Alhadad, Usop Minta Maaf Secara Langsung Di Pentas Akhir Big Stage 2020

Advertisement

Menurut anak kepada penyanyi rock lagenda Amy Search ini, dia memberi amaran bagi pihak perempuan mahupun lelaki yang melalui perkara yang sama yang dilalui olehnya sekarang ini.

You better stop kalau tak nak saya keuarkan kata-kata kesat yang boleh menyakitkan anda dan keluarga anda. Saya boleh! Awak tak kenal saya! Saya cakap ini mewakili semua wanita dan lelaki yang lalui benda ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Walau bagaimanapun, Nabila tidak menyatakan secara terperinci mengenai individu ataupun pihak yang membuat dirinya marah seperti itu.

nabila hudaSumber : Instagram Nabila Huda  

 

Melihat di ruangan komen hantaran hantaran tersebut, rata-rata pengikut dan juga rakan selebriti Nabila turut menyokong pertanyaan yang dibuat oleh pelakon tersebut, dalam pada masa yang sama mereka juga meninggalkan komen-komen yang positif buat Nabila.

The post “Baik Awak Berhenti!” – Nabila Huda Beri Amaran, Individu Pertikai Saiz Badan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.