Ads Top

Main Ad

‘Biasa Dengar Gantung Kualiti Je’ – Netizen Terhibur Lihat Siti Nurhaliza Gantung Basikal, Dah Macam Muzium!

Umum sedia maklum, penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza sememangnya aktif dalam aktiviti sukan. Sejak beberapa tahun lalu, beliau mula menjinakkan diri dalam acara berbasikal tambahan pula suami mempunyai minat yang sama.

Terbaru, Siti Nurhaliza menarik perhatian ramai apabila berkongsi beberapa keping gambar sedang duduk di halaman rumah. Apa yang menariknya adalah basikal yang digantung di dinding ruangan tersebut. Betul-betul gantung ni!

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Menerusi hantaran itu, Siti berkata susun atur kreatif tersebut dibuat oleh suaminya sendiri. Sepanjang perintah kawalan pergerakan kali ini, mereka hanya berjogging untuk mengekalkan kesihatan diri.

Di ruangan komen, netizen meluahkan rasa terhibur melihat ruangan tersebut yang sudah kelihatan seperti muzium. Ada juga berkata ruangan tersebut sesuai dijadikan lokasi bergambar OOTD.

basikal siti nurhaliza siti nurhaliza gantung basikal basikal siti nurhaliza harga basikal siti nurhaliza basikal siti nurhaliza basikal siti nurhaliza

Tidak kurang juga yang menasihati penyanyi ini supaya berhati-hati untuk mengelakkan sebarang kejadian tidak diingini berlaku.

The post ‘Biasa Dengar Gantung Kualiti Je’ – Netizen Terhibur Lihat Siti Nurhaliza Gantung Basikal, Dah Macam Muzium! first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.