Ads Top

Main Ad

Che Nom Cadang Belajar Perkara Baru Atasi Masalah Depresi, Netizen Anggap Tak Kena Masa

Personaliti masakan popular di YouTube, Che Nom berniat hanya ingin kongsi tips untuk mengatasi masalah depresi sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dijalankan, namun pengguna media sosial terutamanya Twitter menganggap hal tersebut tidak perlu dikongsi.

BACA: “Ingatkan Uqasha Senrose Tadi..” Netizen Kagum Dengan Kecantikan Che Nom

Advertisement

Che Nom memuatnaik sebuah status di akaun Twitternya menasihati orang ramai agar mempelajari bidang baharu selain hanya mendapatkan tidur yang cukup dan bersenam.

Ambil peluang total lockdown ni untuk belajar sesuatu yang baru, signup for online class seperti Udemy, Linkedin Learning & Audible. Tidur secukupnya, kalau boleh bersenam diluar rumah, walking, running & bersenam bukti boleh melawan masalah depresi juga.

Bagaimanapun, lain reaksi yang diterima oleh pengguna Twitter mengenai perkara yang dinasihati oleh Che Nom itu, mereka menganggap perkongsian tersebut tidak kena pada waktunya.

Faham tapi people are burning out.

Saya sarankan Che Nom ambil peluang PKP ini untuk belajar empati.

Che NomSumber : Instagram Che Nom  

 

Walaupun ada sesetengah pihak yang tidak bersetuju dengan perkongsian yang diberikan oleh Che Nom, ada juga pengguna Twitter yang merasakan tips dan perkongsian Che Nom itu membantu serta terbukti berkesan.

The post Che Nom Cadang Belajar Perkara Baru Atasi Masalah Depresi, Netizen Anggap Tak Kena Masa first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.