Ads Top

Main Ad

Hadiah Hari Kahwin, Pengasuh Aafiyah Terima Baju Kahwin Daripada Siti Nurhaliza

Pengasuh kepada cahaya mata penyanyi terkenal negara Siti Nurhaliza iaitu Dayah Zubit,25, difahamkan telah selamat melangsungkan perkahwinan dengan pemain bola sepak terengganu FC II, Mohammad Ridzuan Razali, kelmarin.

Namun, yang lebih menarik perhatian adalah persalinan busana yang digayakan Dayah ketika hari bahagianya itu merupakan hadiah daripada Siti Nurhaliza sendiri sebagai tanda penghargaan dan hadiah sempena majlis perkahwinannya itu.

View this post on Instagram

A post shared by MT11 ? (@dayahzubit)

Ujar Dayah, dia sangat terharu apabila menerima busana berkenaan yang direka khas pereka fesyen terkenal iaitu Rizman Ruzaini.

View this post on Instagram

A post shared by MT11 ? (@dayahzubit)

“Terima kasih Mak Iti (Siti Nurhaliza) dan Datuk (Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa) di atas hadiah ini. Saya sangat menghargainya. Masih macam tak percaya sebab cantik sangat. Masa nak pakai tadi pun fikir banyak kali layak ke saya nak pakai..”

Advertisement

Pereka fesyen Rizman Ruzaini menerusi Instagram mereka turut memuat naik foto busana yang digayakan Dayah menerusi Instagram Story, semalam.

Dayah Datuk Siti NurhalizaSumber : Instagram Rizman Ruzaini  

Disebabkan perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0, keluarga Datuk Siti Nurhaliza bersama anaknya Siti Aafiyah tidak dapat bersama meraikan hari bahagia Dayah yang diadakan di utara tanah air.

Namun, menerusi Instagram Dayah mereka sempat berbual menerusi panggilan video sebelum pernikahan berlangsung.

Tahniah diucapkan buat Dayah dan suami di atas perkahwinan yang diraikan.

The post Hadiah Hari Kahwin, Pengasuh Aafiyah Terima Baju Kahwin Daripada Siti Nurhaliza first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.