Ads Top

Main Ad

“Hakikatnya Tak Semua Indah..”- Adrea Abdullah Akui Tiada Niat Buka Pekung Artis

Jika semalam pengarah terkenal Shahrulezad tampil menyelar tindakan seorang artis wanita yang khabarnya telah membuka pekung artis-artis di Malaysia menerusi laman sosial, nampaknya pelakon tersebut tampil memberi penjelasan sebagai respon.

Ujar Adrea Abdullah, dia hanya berkongsi pengalamannya dalam industri hiburan kerana ingin memberi pengajaran kepada pelakon baharu agar lebih berhati-hati.

Advertisement
Adrea AbdullahSumber : Berita Harian  

Meskipun tindakannya itu menimbulkan perasaan kurang senang terhadap segelintir pihak, Adrea berkata apa yang dipaparkan dalam industri seni dan hiburan tidaklah indah seperti yang digambarkan.

“Saya cerita sebagai iktibar supaya orang baharu jangan rasa terlalu senang atau naif tentang sesuatu perkara. Bagi saya apa yang diceritakan itu bukan hanya berlaku dalam industri hiburan sahaja, semua industri pekerjaan sama sahaja..ini adalah realiti sebab saya pun pernah bekerja dalam bidang hartanah, perbankan dan insuran sebelum ini.”

Hanya menjadikan videonya sebagai satu hiburan, pelakon filem Blok 404 itu turut menjelaskan bahawa dia tidak kisah jika tiada pengarah atau mana-mana penerbit enggan lagi bekerjasama dengan dirinya.

Advertisement

Terdahulu, menerusi hantaran TikTok Adrea, dia mendedahkan bahawa pernah ditawarkan untuk menjadi kekasih seorang produser jika ingin memegang watak utama.

Malah, dedahnya lagi, ada pengarah terkenal yang datang ke set penggambaran dengan gaya yang keterlaluan selain rakan artis yang suka bersembang lucah dengan para pelakon.

BACA: Pelakon Wanita Buka Pekung Sesama Artis, Budak Ijat Anggap Dia ‘Lapar Perhatian’

The post “Hakikatnya Tak Semua Indah..”- Adrea Abdullah Akui Tiada Niat Buka Pekung Artis first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.