Ads Top

Main Ad

Kelihatan Mesra Bersama, Netizen Doa Ruhainies Dan Zul Ariffin Kahwin

Bagi menjayakan watak dalam drama bersiri berjudul Wife Sebelah Rumah, pelakon Ruhainies dan Zul Ariffin telah mencuri perhatian orang ramai apabila tampil romantis bersama.

BACA: Sarung Busana Kahwin, Ruhainies Nafi Bakal Berkahwin

Advertisement

Ruhainies atau nama sebenarnya, Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas memuatnaik sebuah hantaran video di akaun Instagramnya, berkongsikan momen-momen mesra dia bersama Zul di sebalik tabir.

Salah satu projek paling best untuk saya. Kami seronok menjalani penggambaran untuk drama bersiri ini. Ia mengambil masa tiga minggu untuk habiskan 16 episod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ruhainies7

Menerusi video balik tabir perkongsian Ruhainies yang berdurasi lebih empat minit itu, kedua-dua pelakon terlihat saling mengusik diantara satu sama lain dan jelas kelihatan keserasian mereka berdua.

Ruhainies & Zul AriffinSumber : Instagram Ruhainies  

 

Meninjau di ruangan komen hantaran video ‘sweet’ itu, rata-rata peminat ramai yang merestui dan mendoakan agar kedua-dua pelakon tersebut bertemu jodoh.

The post Kelihatan Mesra Bersama, Netizen Doa Ruhainies Dan Zul Ariffin Kahwin first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.