Ads Top

Main Ad

Kerap Kongsi Gambar Berhijab Di IG, Nur Fazura Kini Dah Berhijrah?

Penampilan pelako jelita, Nur Fazura yang kerap memuat naik foto memaparkan dirinya berhijab ternyata telah menimbulkan persoalan dalam kalangan peminat dan juga pengikut media sosialnya.

Antara persoalan yang timbul adalah adakah isteri kepada Fattah Amin ini telah berhijab sepenuhnya atau tidak?

Advertisement
View this post on Instagram

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Rata-rata peminat tampil menyambut baik penampilan terbaru yang digayakan Fazura dan ramai yang mendoakan agar pelakon Gol Dan Gincu ini istiqamah untuk bertudung sepenuhnya.

Jika sebelum ini Fazura mengenakan hijab sepanjang bulan Ramadan, namun kali ini gayanya di media sosial sedikit berbeza apabila ‘newsfeed’ Instagramnya lebih banyak memaparkan dirinya bertudung.

Meninjau ruangan komen, ramai peminat meninggalkan doa dan kata yang baik-baik buat ibu kepada seorang cahaya mata itu.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Advertisement

“Cantiknya Fazura. Harap sangat dah berhijab. Amin ya rabbal alamin. Saya sangat mengagumi anda.” tulis seorang pengguna media sosial.

Dalam pada itu, Fazura yang pernah ditemubual sebuah media turut disoal mengenai isu bertudung dan penghijrahannya kini.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Ujarnya, soal bila dia akan bertudung adalah terlalu peribadi, namun sekiranya dia sudah bersedia, dia tidak akan membuat sebarang pengumuman.

“Soal penghijrahan ini sangat personal. Kalau saya berhijrah nanti pun, tiada pengumuman akan dibuat. Saya akan buat saja dan apapun mohon doa yang baik-baik untuk saya..” ujarnya ketika ditemui media.

The post Kerap Kongsi Gambar Berhijab Di IG, Nur Fazura Kini Dah Berhijrah? first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.