Ads Top

Main Ad

KUIZ: Jom Teka Filem Malaysia Melalui Emoji!

Seperti sedia maklum, sudah hampir sebulan kerajaan mengumumkan total lockdown. Ramai yang sudah ketandusan idea untuk menghilangkan kebosanan duduk di rumah.  Sebenarnya banyak aktiviti yang dapat kita lakukan bagi mengisi masa lapang antaranya seperti menonton filem secara maya bersama rakan-rakan, mengubahsuai bilik, dan sebagainya.

Menonton filem ataupun drama merupakan salah satu alternatif paling berkesan untuk menghilangkan kebosanan semasa di rumah. Kalau anda rasa dah tengok semua filem baru, apa kata kalau anda semua cuba throwback balik filem-filem lama. Filem tahun 2000-2015 boleh tahan menarik juga!

Advertisement

Apa kata untuk hilangkan kebosanan ini, anda jawab kuiz yang telah disediakan oleh kami ini. Jangan risau, mudah sahaja! Anda cuma perlu teka filem apakah yang dimaksudkan berdasarkan EMOJI yang diberikan.

Nampak macam senang tapi mungkin sesetengah pemain akan tergaru-garu kepala memikirkan jawapannya. Anda rasa anda mampu untuk dapat markah penuh 10/10? JOMLAH kita teka FILEM MALAYSIA bersama-sama!

Susah tak soalan kami atau kacang je? Jangan lupa untuk kongsi markah anda di ruangan komen dibawah dan kongsi kuiz ini di media sosial masing-masing!

The post KUIZ: Jom Teka Filem Malaysia Melalui Emoji! first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.