Ads Top

Main Ad

Netizen Doakan PU Riz Tabah Hadapi Ujian Selepas Muatnaik Foto Dengan Kapsyen ‘Harapan’

Setiap pasangan yang sudahpun mendirikan rumah tangga pasti akan adanya ujian dengan pelbagai cabaran sama ada kecil ataupun besar dalam hidup. Apapun, kita mestilah atasi cabaran itu dengan penuh kesabaran tanpa mengenal erti putus asa.

Sepertimana yang kita semua tahu, pasangan selebriti Neelofa dan PU Riz sering diuji dengan pelbagai kontroversi sejak-sejak ini dan baru-baru ini, PU Riz ada memuatnaik satu gambar di Instagramnya dengan caption ‘harapan’.

 

 

View this post on Instagram

 

Apapun, kita taktahu apa yang sebenarnya ingin disampaikan PU Riz. Tetapi, posting berkenaan menarik perhatian netizen sekaligus mendakwa bahawa PU Riz sedang berasa terbeban dengan pelbagai kontroversi yang melandu keluarga pasangannya baru-baru ini, betul ke?

Menerusi ruangan komen, ramai yang menasihatkan PU Riz agar tabah menjalani pelbagai ujian yang melanda dirinya dan juga si isteri, Neelofa.

Sumber : Megat Muhd Azri  

The post Netizen Doakan PU Riz Tabah Hadapi Ujian Selepas Muatnaik Foto Dengan Kapsyen ‘Harapan’ first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.