Ads Top

Main Ad

Rakaman Lama, Polis Tidak Buka Kertas Siasatan ‘All Together Now Malaysia’

Baru sahaja ditayangkan, namun program realiti ‘All Together Now Malaysia’ telah menerima kritikan ramai ekoran dakwaan tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan kerajaan.

BACA: Dakwaan Langgar SOP, Program All Together Now Malaysia ‘Digantung’ Sementara

Walaubagaimanapun, pihak polis menyatakan bahawa tiada kertas siasatan yang akan dibuka selepas semakan yang dibuat memutuskan bahawa rakaman rancangan itu dijalankan sebelum arahan PKP 3.0 dikuatkuasakan.

“Rakaman sewaktu tempoh PKPP itu difahamkan telah mendapat kebenaran daripada pihak Majlis Keselamatan Negara (MKN) jadi untuk sebarang perkembangan boleh rujuk dengan mereka.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Advertisement

Program ini mula menjadi bualan ramai di laman media sosial selepas netizen mempersoalkan jumlah juri yang menyertai prgram tersebut selain kesemuanya yang dilihat tidak mengenakan pelitup muka sepanjang program itu berlangsung.

all together now malaysia

Malah kecaman yang masih berterusan itu membuatkan pihak Astro memilih untuk menangguhkan sementara tayangan buat sementara waktu bagi memberi laluan kepada siasatan pelanggaran SOP selesai dijalankan.

The post Rakaman Lama, Polis Tidak Buka Kertas Siasatan ‘All Together Now Malaysia’ first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.