Ads Top

Main Ad

‘Saya Terjerumus Dengan Dadah Sejak Sekolah, Semua Jenis Saya Dah Cuba’ – Zamani

Sedia maklum, penyanyi veteran kumpulan Slam iaitu Zamani menghidap penyakit tulang belakang melekung atau dikenali sebagai Skoliosis sejak dahulu lagi dan baru-baru ini dia mengakui sebab disebalik penyakitnya itu berpunca daripada dadah.

BACA: Tak Ada Duit, Zamani Hentikan Rawatan Skoliosis Berikutan Kos Perubatan Yang Tinggi 

Advertisement

Pengakuan penyanyi tersebut mengambil dadah dibuat menerusi program sketsa dan bual bicara komedi, Rumah No. 107 Musim Kedua yang bersiaran pada Jumaat yang lalu.

Saya terus terang cakap.. Saya terjerumus dengan dadah sejak di bangku sekolah. Semua dadah daripada yang kurang kuat sampailah yang paling kuat semua saya dah.

Andai dapat diputarkan waktu, kalau arwah ibu saya masih hidup.. saya mahu memohon maaf, mohon ampun kepada dia kerana telah memalukan nama keluarga. Saya nak cium tapak kaki dia.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by ZAMANI SLAM OFFICIAL (@zamanislam_official)

Zamani turut bercerita semasa bermulanya kehidupan sebagai seorang artis, dia mengaku dirnya culture shock kerana mempunyai duit sendiri dan menggunakan duit itu untuk menghabiskan masa di kelab malam bersama kawan-kawannya.

zamani Sumber : Instagram Zamani  

 

Dalam pada perkongsiannya dalam program tersebut, Zamani berkata dia berharap mereka diluar sana menjadikan ceritanya ini sebagai pendoman dan pengajaran kepada orang ramai.

The post ‘Saya Terjerumus Dengan Dadah Sejak Sekolah, Semua Jenis Saya Dah Cuba’ – Zamani first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.