Ads Top

Main Ad

Sebak Tengok Elyana Jalani Rawatan Kanser, Neelofa Hadiahkan Koleksi Tudung Naelofar

Penyanyi Elyana yang kini sedang menjalani rawatan radioterapi di sebuah pusat perubatan menzahirkan perasaan terharu apabila dia menerima hadiah istimewa daripada selebriti terkenal, Neelofa.

Difahamkan, penyanyi lagu Kalis Rindu itu telah dihadiahkan beberapa koleksi tudung keluaran Neelofa iaitu Naelofar.

Advertisement

Perkara tersebut dikongsikan Elyana menerusi sebuah hantaran di Instagram yang turut memaparkan dia menggayakan tudung Naelofar.

Terdahulu, Neelofa meluahkan rasa sebak apabila melihatkan keadaan terkini penyanyi itu yang berada di hospital kini dan dia turut mendoakan agar Elyana dapat pulih dan sembuh seperti biasa.

Manakala bagi Elyana, dia tidak menyangka akan menerima hadiah tersebut memandangkan dia hanya membawa satu tudung saja ke hospital bagi menjalani rawatan.

View this post on Instagram

A post shared by elyanaofficial (@elyanaofficial1)

Advertisement

“Saya sangat gembira hari ini. Nak dijadikan cerita saya bawa satu tudung saja ke hospital, tiba-tiba Neelofa bagi saya pelbagai koleksi tudung miliknya. Memang rezeki dan sangat bermakna. Terima kasih Neelofa.”

Meskipun wajahnya kini semakin pucat dan kehilangan berat badan, Elyana yang meghidap kanser limfoma sejak 10 tahun lalu terus tabah dan positif meskipun penyakit tersebut sudah merebak ke rahim, hati dan juga pangkal peha kini.

BACA: Sel Kanser Sudah Merebak, Elyana Hanya Mahu Kekal Positif

The post Sebak Tengok Elyana Jalani Rawatan Kanser, Neelofa Hadiahkan Koleksi Tudung Naelofar first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.