Ads Top

Main Ad

‘Sebelum Ini Tonton Ceramah Alih Saluran Lain’ – Kilafairy Kongsi Kisah Penghijrahan

Mengambil keputusan berhijrah pada tahun lalu, pelakon dan penyanyi Kilafairy akui sekarang lebih tertarik untuk mempelajari dan mengetahui apa sahaja ilmu berkenaan agama.

Kilafairy atau lebih mesra dipanggil sebagai Kila berkongsi tentang perbezaan dirinya yang dahulu dan juga sekarang, dia semahunya cuba untuk sentiasa menjaga ibadahnya sebaik mungkin.

kilafairySumber : Instagram Kilafairy  

Katanya ditemubual oleh Media Hiburan,

Cuba untuk jaga amal ibadah dengan sebaiknya. Minat saya dalami ilmu agama itu orang kata lebih semangat dan lebih tertarik untuk ikuti.

Sebelum ini, kalau tonton ceramah sikit je macam alihlah pada saluran lain, saya macam tak berapa berminat. Tapi sekarang bila saya ikuti sesi usrah anjuran rakan, Neelofa misalnya, buatkan saya lebih tertarik.

Tambah pelakon yang berusia 29 tahun itu, dia berkata dia tidak pernah menyesal atas perjalanan hidupnya sebelum berhijrah, malah Kila menyifatkan sejarah lamanya dahulu merupakan pendorong untuk dirinya berubah menjadi individu yang lebih baik.

The post ‘Sebelum Ini Tonton Ceramah Alih Saluran Lain’ – Kilafairy Kongsi Kisah Penghijrahan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.