Ads Top

Main Ad

(TAHNIAH) Ummi Nazeera Selamat Timang Anak Kedua, Alami Demam Panas

Pelakon jelita, Ummi Nazeera dilaporkan telah selamat melahirkan cahaya mata kedua pada 2 Jun lalu bertempat di sebuah pusat rawatan swasta di Selangor.

Dia mengumumkan berita gembira tersebut menerusi sebuah hantaran di Instagram untuk pengetahuan peminat dan juga pengikut media sosialnya.

Advertisement
View this post on Instagram

A post shared by Ummi Nazeera (@umminazeera)

Dalam entri terbarunya itu, Ummi memanjatkan kesyukuran kerana cahaya matanya itu dilahirkan sihat walafiat dengan berat 3.32 kilogram.

View this post on Instagram

A post shared by Ummi Nazeera (@umminazeera)

“Alhamdullilah Ummi dah selamat bersalin secara normal pada 2 Jun yang lalu di @andorrahospitalofficial. Kami telah dikurniakan seorang puteri yang beratnya 3.32kg dan Alhamdullilah baby sihat walafiat.”

Dia juga memaklumkan bahawa mengalami demam panas ketika detik saat melahirkan namun bersyukur semuanya berjalan dengan lancar.

View this post on Instagram

A post shared by Ummi Nazeera (@umminazeera)

Terdahulu, Ummi dan suami Dr. Izzar telah mendirikan rumah tangga pada 23 Julai 2017 dan hasil perkongsian hidup pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Ayra Aneesah pada 22 Ogos 2018 yang lalu.

The post (TAHNIAH) Ummi Nazeera Selamat Timang Anak Kedua, Alami Demam Panas first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.