Ads Top

Main Ad

“Tahu Ke Aku Ni Mandul Ke Tak?!” – Siti Elizad Saman Individu Biadap

Pelakon Siti Elizad mengambil tindakan atas seorang individu biadap di media sosial Facebook yang menulis komen dan memuatnaik status berbaur perhinaan atas pelakon tersebut.

BACA: (TAKZIAH) Sempat Hamil Minggu Lepas, Siti Elizad Sahkan Kandungannya Kini Telah Gugur

Advertisement

Elizad tampil membuat laporan di Balai Polis Bukit Jalil pada 8:10 malam semalam keatas pelaku yang bernama Zain Rashdan berhubungan dengan perkara yang telah dilakukan olehnya.

Pertamanya, jarang-jarang aku ni melayan komen-komen ‘bodoh’ macam ni. Tapi bila kau menggunakan perkataan mandul, it really hurts me so bad.

Kau Allah ke? Tahu ke aku ni mandul ke tak?! Boleh beranak ke tak?! Menggigil dan terketar tangan ni. Jantung rasa nak tercabut, sedih teramat sangat! Kau suka ke tengok aku ni bercerai berai sebab aku belum ada zuriat?!

Dalam pada masa yang sama, Elizad turut berkata tindakan yang dilakukan oleh individu tersebut sudah melampaui batas dan kata-kata yang disebutkan berunsurkan fitnah.

Siti ElizadSumber : Instagram Siti Elizad  

 

Sedia maklum, sebelum ini Elizad dan suami telah menjalani rawatan kesuburan in-vitro (IVF), namun mengalami keguguran sekitar bulan November tahun lepas.

The post “Tahu Ke Aku Ni Mandul Ke Tak?!” – Siti Elizad Saman Individu Biadap first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.