Ads Top

Main Ad

Terkesan Dek PKP, Haqiem Rusli Kini Hanya Bergantung Dengan Duit Simpanan

Penyanyi popular, Haqiem Rusli memberitahu kini tawaran nyanyian sudah berkurangan, restorannya juga terpaksa ditutup buat sementara waktu dan kini hanya bergantung dengan duit simpanannya sahaja.

Haqiem turut berkata dirinya juga terkesan dengan penularan wabak COVID-19 yang berlaku sekarang ini di negara kita sejak setahun yang lalu.

Sumber : Instagram Haqiem Rusli  

Katanya ketika sesi temubual bersama Harian Metro,

Tipulah kalau tidak terkesan sepanjang pandemik ini. Tawaran nyanyian sudah tidak serancak sebelum ini, malah restoran juga saya terpaksa tutup sementara waktu.

Sekarang ini saya cuma mengharapkan wang simpanan yang ada. Selain itu, saya juga ada beberapa komitmen untuk ulasan dan kempen produk di media sosial.

Menurut penyanyi lagu Tergantung Sepi itu lagi, bagi menjaga keselamatan para pekerja serta ahli keluarganya selamat, dia membuat keputusan untuk menutup sementara restoran miliknya, SanThai Village yang terletak di Setapak.

The post Terkesan Dek PKP, Haqiem Rusli Kini Hanya Bergantung Dengan Duit Simpanan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.